MVK is het architectenbureau voor uw integraal ontworpen woonhuis, woonboot of Tiny house. MVK heeft ruime ervaring met nieuwbouw, verbouw en hergebruik. De architectuur kenmerkt zich door ruimtelijke kwaliteit, “flow of space”, en inventief ruimtegebruik met gevoel voor detail. Het ontwerp komt tot stand na een zorgvuldige analyse van de wensen van bewoners en gebruikers in ruimte en tijd. Door deze te verbinden met de mogelijkheden van de context van een project, ontstaat een gebouwontwerp dat op elk niveau goed functioneert.

MVK opereert binnen een netwerk van professionals en adviseurs. Passend bij de opdracht kan hieruit een ontwerpteam op maat gemaakt worden. Door gebruik te maken van geavanceerde 3D software is het gehele ontwerptraject inzichtelijk voor de opdrachtgever en kunnen er betere keuzes gemaakt worden. Daarnaast zorgt de kennis van (high-end) detailleren, duurzaam ontwerpen, bouwtechniek en regelgeving ervoor dat er altijd het maximale uit een ontwerpopdracht gehaald wordt.

In 1995 ben ik, Martin van Kampenhout, afgestudeerd aan de TU Delft richting architectuur. Aansluitend heb ik 20 jaar als architect gewerkt bij diverse architectenbureaus, waaronder RAU, waar ik ontwerp- proces- en uitvoeringservaring heb opgedaan met diverse soorten utiliteitsbouw, particuliere villa’s en seriematige woningbouw. Nieuwbouw en later steeds meer transformatie en herbestemmen van gebouwen of een combinatie hiervan. MVK heeft veel kennis van duurzaam ontwerpen en het materialiseren van gebouwen en brengt dit graag in de praktijk, volgens de wettelijke eis of een stap(je) verder.